Η Πανελλήνια Ραδιοφωνική Πλατφόρμα ΑΕ είναι ο κάτοχος άδειας χρήσης του Radioplayer για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Εάν έχετε εθνικής ή τοπικής εμβέλειας, ραδιοφωνικό σταθμό, αδειοδοτημένο ή με βεβαίωσης νομίμου λειτουργείας (για τα FM) ή αδειοδοτημένο από ΟΣΔ webradio, μπορείτε να εγγραφείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα Radioplayer Greece.

Με την εγγραφής στο Radioplayer θα εμφανίζεται στη λίστα και θα είναι προσβάσιμο σε μεγάλο αριθμό ψηφιακών συσκευών.

Το Radioplayer προσφέρει ακρόαση ζωντανών εκπομπών, podcast και ηχογραφήσεις προγραμμάτων κατά παραγγελία (on demand). Με το Radioplayer οι μόνοι πρωταγωνιστές είναι οι επίσημοι ελληνόφωνοι ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Το Radioplayer ενισχύει τους τοπικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς χάρη στο αποκλειστικό σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού του ακροατή. Ένας αλγόριθμος προτείνει να ακούτε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην περιοχή όπου βρίσκεται ο ακροατής. Τα ραδιόφωνα Radioplayer έχουν άμεση διαχείριση όλων των μεταδεδομένων, λογότυπων και απόλυτο έλεγχο σε οτιδήποτε μεταδίδεται.

Με το Radioplayer μπορείτε να ακούτε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπου και όποτε θέλετε. Στα υβριδικά ραδιόφωνα στο αυτοκίνητο σας, η μετάβαση από τα FM (DAB σε κάποιες άλλες χώρες) και το Streaming είναι αυτόματη και απρόσκοπτη. Το Radioplayer απλοποιεί την ακρόαση οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

SMARTPHONES

Μια εφαρμογή διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα.

SMART HOME

646078-200.png

Ο καθαρός ήχος του ραδιοφώνου σε smart speakers & voice controlled devices.

SMART TV

smart-TV.png

Το περιεχόμενο του ραδιοφώνου είναι επίσης προσβάσιμο στην τηλεόραση.

 • Android TV
 • Apple TV
 • Amazon Fire Stick
 • Chromecast
 • Samsung 
 • LG

SMART WATCH

wearable.png

Μια εφαρμογή για φορητές συσκευές.

 • Apple Watch

CONNECTED CARS

connected-car.png

Η Radioplayer έχει υπογράψει συμφωνίες με τους ομίλους Volkswagen, Daimler-Mercedes, BMW, Renault για να ενσωματωθούν εγγενώς στα ταμπλό (dashboard) των επερχόμενων μοντέλων αυτοκινήτων.

Το Radioplayer είναι στα αυτοκίνητα

Το Radioplayer Worldwide συνεργάζεται με αυτοκινητοβιομηχανίες, προμηθευτές Tier 1 και εταιρείες τεχνολογίας αυτοκινήτων για να βοηθήσει στη δημιουργία παγκοσμίου επιπέδου ραδιοφωνικών εμπειριών.

Οι συνεργασίες μας στον τομέα των smart radios καλύπτουν τέσσερις βασικούς τομείς, οι οποίοι είναι όλοι δωρεάν για τους συνεργάτες μας

 • Παροχή ποιοτικών επίσημων μεταδεδομένων (meta data) μέσω του Worldwide Radioplayer API (WRAPI)
 • Υποστήριξη τεχνικής ανάπτυξης και ολοκλήρωσης
 • Συμβουλευτική για το σχεδιασμό του user interface και πρόσβαση σε παραδείγματα τέτοιων interfacces
 • Ανάπτυξη και παράδοση ενός οδικού χάρτη/μακροπρόθεσμου οράματος για το στερεοφωνικό και τον ήχο αυτοκινήτου.

Το Radioplayer Worldwide έχει σημαντική εμπειρία στον τομέα του αυτοκινήτου, βάζοντας τον χρήστη πρώτο, βοηθώντας τους συνεργάτες μας να αναπτύξουν πλούσιες, εύχρηστες και έξυπνες ραδιοφωνικές εμπειρίες.

Κατασκευαστές αυτοκινήτων

Πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν ήδη συνάψει συμφωνίες για την ενσωμάτωση της υπηρεσίας RadioPlayer στους νέους πίνακες εργαλείων (dashboard) σε συνδεδεμένα αυτοκίνητα.

Παγκόσμιες Συνεργασίες

Το Radioplayer αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 85% των ραδιοτηλεοπτικών φορέων στον κόσμο.

Εμπιστευόμαστε και εκπροσωπούμε τα συμφέροντά τους, μοιραζόμαστε τα επίσημα μεταδεδομένα τους (metadata) και συνεργαζόμαστε με αυτοκινητοβιομηχανίες και τεχνολογικές πλατφόρμες για να διατηρήσουμε τη σύγχρονη εμπειρία ραδιοφώνου σε οτιδήποτε, από το ταμπλό αυτοκινήτου, μέχρι συνδεδεμένα σπίτια και φορητές συσκευές.

Το Radioplayer συνεργάζεται με τις σημαντικότερες εταιρείες στον τομέα της καινοτομίας Google, Apple, Amazon, Samsung, Huawei και πολλές άλλες.

Έχουμε ήδη αναπτύξει την εμπειρία ραδιοφώνου στο λειτουργικό σύστημα Android Auto OS σε συνεργασία με την Google, το οποίο θα ενσωματωθεί στην επόμενη γενιά αυτοκινήτων.

Το πρωτότυπο του υβριδικού ραδιοφώνου στα λειτουργικά συστήματα Android Auto OS

Συνεργάτες Ανάπτυξης

Προβλέπουμε το μέλλον συνεργαζόμενοι σε έργα από την έναρξή τους. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας, τις βοηθάμε να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ακρόασης ραδιοφώνου.
Εγγραφείτε στο Radioplayer Greece

Όταν γίνετε μέλος του Radioplayer, θα μπορείτε να επωφεληθείτε αμέσως από όλες τις υπηρεσίες μας και επενδύετε στο μέλλον του ραδιοφώνου.

Για να γίνετε μέλος μας, θα σας ζητήσουμε βασικές πληροφορίες και θα έχετε πρόσβαση στα εργαλεία μας για να δημιουργήσετε και να εμπλουτίσετε το προφίλ του ραδιοτηλεοπτικού σας φορέα.

Συμβουλευτείτε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρονται στον πίνακα.

Ο κάθε σταθμός θα είναι διαθέσιμος σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν τεχνολογία Radioplayer. Το ραδιόφωνό σας θα είναι παρόν στη λίστα A-Z, προτείνεται μέσω ενός αποκλειστικού αλγόριθμου (με βάση τη συνάφεια περιεχομένου, την τάση και τη γεωγραφική θέση) και θα μπορεί να αναζητηθεί με μια αποκλειστική λειτουργία σε όλη την επικράτεια.

Θα μπορείτε να προσθέσετε το streaming του σταθμού σας καθώς και όλα τα podcast σας. Εάν έχετε πολλά stremings (webradios), μπορείτε να ομαδοποιήσετε. Έτσι, ο χρήστης θα μπορεί εύκολα να βρει όλο το οικοσύστημά σας, ξεκινώντας από το FM ραδιόφωνό σας.

Θα έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα για να διαχειριστείτε τις πληροφορίες του σταθμού σας: Όνομα, σλόγκαν, σύντομες ή/και μεγάλες περιγραφές, links για διαφορετικές συσκευές, λογότυπα σε διαφορετικές μορφές για όλες τις πλατφόρμες, metadata, podcast, οδηγό προγράμματος και πολλά άλλα.

Θα μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία χρήστη μέσω μιας ειδικής περιοχής στις διάφορες εφαρμογές. Θα έχετε στη διάθεσή σας έτοιμα γραφικά στοιχεία για να δείτε τη λίστα με τα τελευταία τραγούδια που μεταδόθηκαν και τα τελευταία podcast που δημοσιεύτηκαν.

Θα μπορείτε να βλέπετε στατισικά ακρόασηςτου σταθμού σας, αναλυτικά ανά αριθμό ακροατών και χρόνο ακρόασης, με συγκεντρωτικά ή ξεχωριστά δεδομένα ανά πλατφόρμα. Οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες μόνο από τον/ην administrator (ή όποιον/α εσείς δηλώστε) του κάθε σταθμού.

Θα έχετε μια ειδική ομάδα υποστήριξης στα ελληνικά για να διευκολύνετε τη λειτουργία της πλατφόρμας και να επιλύσετε τυχόν προβλήματα.

Γιατί στο Radioplayer και όχι σε έναν άλλο aggregator;

Radioplayer

Άλλοι aggregators

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2023
Κόστος ετήσιας άδειας
Η διαχείριση του streaming του κάθε μεμονωμένου ραδιοφώνικού σταθμού παραμένει ευθύνη του ίδιου του ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Ανά Σταθμό, βάσει περιοχής κάλυψης

Πανελλήνια

6.000 €

Αθήνα

2.000 €

Θεσσαλονίκη

600 €

Κύπρος

540 €

Υπόλοιπη Ελλάδα

300 €

Η περιοχή εκπομπής κάθε ραδιοφωνικού σταθμού FM προσδιορίζεται από τη βεβαίωση νομίμου λειτουργίας (Ελλάδα) ή την άδειά του (Κύπρος).

 

Set Up Fee: 100,00 €

Τα παραπάνω ποσά δεν περιέχουν ΦΠΑ.

Για να καταχωρίσετε το ραδιοφωνικό σας σταθμό στο Radioplayer Greece, καλέστε στον παρακάτω αριθμό

+30 695 185 1685

Από Δευτέρα ως Παρασκευή, 10:00 – 17:00

ή αν θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

Μπορείτε να συμβουλευτείτε το οδηγίες εγγραφής στο Radioplayer Greece, κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για αυτό.
Σας ευχαριστούμε που μας συμπληρώσατε τα στοιχεία σας, η ομάδα υποστήριξής μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.